TURISMUL MEDICAL TREBUIE ALIMENTAT CU MULTĂ CULTURĂ ŞI SUBVENŢII

După ce au fost lăsate în paragină şi apoi distruse obiectivele industriale, a venit rândul staţiunilor balneo-climaterice situate în cele mai diverse ipostaze geografice.
De la munte la mare,ceea ce deservea odată poporul de la mic la mare, a devenit ţinta răului. Sute de tabere şcolare, sute de staţiuni dee odihnă şi recuperare organizate în funcţie de remediul oferit şi destinate diverselor diagnostice medicale, dotate la nivelul cerinţelor de atunci au devenit ruine.

Economia de piaţă, această gogoriţă în numele căreia s-a permis vandalizarea şi jaful naţional a fost şi este susţinută de legi care au fost gândite pe genunchi şi date anapoda. RESTITUTIO INTEGRUM şi mai ales PRIVATIZĂRILE au generat un fenomen de masă prin care s-a ajuns la distrugerea sentimentului naţional şi înlocuirea acestuia cu URĂ şi EGOISM de cea mai joasă speţă.
PROPRIETATEA PRIVATĂ a DEZUMANIZAT individul căruia i s-a implementat termenul de AVUŢIE NAŢIONALĂ şi AVUTUL OBŞTESC devenit OMUL NOU a s.s.m.d.r ( a SOCIETĂŢII SOCIALISTE MULTILATERAL DEZVOLTATE) care a defrişat orice urmă de capitalism şi mai ales de valoare umană individuală. Individul nu conta. El nu avea nimic al lui ci doar capacitatea de a crea plusvaloare societăţii în care coexista şi primea puţinul necesar pentru subzistența sa şi a familiei. Tot ce se producea avea prioritate pentru export spre a se plăti DATORIA EXTERNĂ făcută pentru tehnologizarea economiei monstruos dezvoltate.
Azi trăim o degringoladă pe toate sistemele. Peste tot sunt persoane infecte fără pic de milă sau recunoștință față de înaintașii care ne -au lăsat cam tot ce avem. ROMSIND a pus laba pe un patrimoniu uriaș pe care îl distruge mai rău ca un război nimicitor. În numele sindicatelor comuniste a rechiziționat tot ce aparține de drept celor care au contribuit nolens volens cu cotizații și fondurile de investiții furate tot din munca lor. Acum aceşti privatizaţi de stat vând apa sărată extrasă din salina prăbuşită la preţ de speculă pentru a elimina concurenţa.