SPITALUL DIN FĂGĂRAŞ, E PREA TULBURE! PARE SAU ESTE UN ALTFEL DE LAGĂR DE EXTERMINARE?

După trei săptămâni de spitalizare la secția oncologică a spitalului din Făgăraș, Liana din Făgăraș nu mai vrea să fie tratată în acel abator uman care se numește spital . Grupuri sociale comune (femei și bărbați au toalete comune băi așișderea dar cu foarte puțină apă caldă , mai deloc. Hrană insuficientă și deloc adaptată celor cu astfel de suferințe. Pentru medici acești bolnavi sunt doar cifre din care extrag sume imense pe care le decontează CAS ul. SALARII DE NABABI ȘI OBLIGAȚII DE CĂRUȚAȘ.

Aşa ceva este de neconceput, cearceafuri rupte, mizerabile, prost spălate, lenjerie veche de zeci de ani, asepsia ţi igiena nu au poposit prin spitalul din vorbire. cheltuielile cu bolnavii şi tratarea lor sunt umflate de zeci de ori, iar medicația nu este controlată de inspectorii CAS deoarece rudeniile lor sunt personal medical.
REPARAȚII, MODERNIZĂRI, REABILITĂRI, PROGRAME EUROPENE, ACHIZIȚII DE APARATURĂ MODERNĂ, PREGĂTIRE DE CADRE TINERE,REEDUCAREA CADRELOR CU MENTALITĂȚI ŞI DEPRINDERI ANACRONICE NU SUNT TEME MEDICALE ŞI NICI ADMINISTRATIVE.
Toți se plâng de lipsa banilor dar nici unul n+ar recunoaște că nu are minte bună și dedicată semenilor aflați în suferință.
RAFILA nu are preocupări medicale ci doar speculații politice,mirosul banilor nemunciți este miasma preferată a doctorilor( ASE CITI DOAR MEDICI) din FĂGĂRAȘ.}n timp ce în spitalele europene maladia canceroasă nu mai este o mare problemă de sănătate, adusă la timp la cunoștința bolnavului și mai ales a curanţilor boala oncologică este chiar tratabilă. LA FĂGĂRAȘ CANCERUL ESTE SENTINȚĂ DEFINITIVĂ ȘI EXECUTORIE.LETAL.