SERVICIILE PRIMĂRIEI, SE CALCĂ PE BĂTĂTURI ÎN DETRIMENTUL TĂU ŞI AL MEU?

Am constatat pe propia-mi piele că serviciile de evidenţă a populaţiei sunt sub papucul serviciului de stare civilă. Dacă ţi se fură actele ai nevoie de altele noi. Ca să obţii actul de identitate trebuie să plăteşti 7(şapte) lei la Primărie apoi să recunoşti amenzile prescrise şi să mai plăteşti simbolic o sumă care să dovedească că ai dosar fiscal în vigoare, apoi dacă eşti despărţitde 20 de ani trebuie să aduci sentinţa veche rămasă definitivă . Apoi trebuie să faci rost de certificatul de naştere. Dacă ţi-au ars toate documentele sau ţi s-au furat, sau nu le mai găseşti din diverse cauze obiective, acesta nu ţi se eliberează dacă nu ai buletinul pe care tocmai l-ai declarat pierdut. Deci cucoana absurdă ce este menţinută pe funcţie de ofiţer de stare civilă, devenită mult mai neagră la suflet decât îi este numele o ţine langa una şi bună că ea nu eliberează certificat de naştere celui care nu îi artată buletinul de identitate.

Aşa ceva se întâmplă la serviciul de stare civilă a Primăriei Sighet. Da, în Sighet, acolo unde se agaţă HARTA ÎN CUI, acolo unde a fost ucisă de comunişti crema intelectualităţii române, acolo unde s-a născut marele rabin haşidic Teitellbaum, acolo unde s-a născut şi a copilărit nobeliatul ELIE WIESEL, acolo unde nobilimea DRĂGOŞEŞTILOR mai are urmaşi, a căror strămoşi au fost recunoscuţi şi respectaţi de însuşi Regele Carol Robert de ANJOUX care le-a recunoscut meritele cu hrisoave purtătoare de bule aurite, menţionate în cartea document a lui Alexandru FILIPAŞCU.
Ce-i pasă negresei albe de originea cetăţeanului din faţa ei sau de respectul pe care trebuie să-l acorde în virtutea funcţiei pentru care este poate prea mult şi prea bine plătită. Pe aceaşi lungime de undă o altă infiltrată la serviciul de evidenţă a populaţiei cu de la sine putere contestă actele eliberate de servicii legale ale primăriei prin care se atestă proprietatea şi mai ales se calculează în funcţie de evidenţele serviviului taxa sau impozitul pe pe imobile. Dacă actul este eliberat unui avocat care a solicitat în numele tău,actul nu este recunoscut deoarece nu îţi este adresat expres ţie. Blondă ca blondă, dar serviciul în care este angajată nu i se cuvine chiar dacă a luat examenele şi concursul la Oxford, deoarece aceasţă funcţionăraşă nu are habar de LEGEA LUI OM!
ESTE DREPT CĂ ŞEFA ERA ÎN CONCEDIU, IAR CÂND PISICA NU-I ACASĂ ...! NĂPĂSTUICA JOACĂ PE MASĂ?
Şi acum ori legile sunt prost făcute sau prost înţelese, orin blondele trebuiesc examinate şi la orientarea sexuală.