POŞTA ROMÂNĂ TREBUIE SĂ-ŞI INTRE ÎN DREPTURI DOMNULE PRIM MINISTRU

Dacă POȘTA avea funcționalitate deplină şi responsabilă iată că au apărut peste noapte cutrierate și cutii postale inteligente care cică satisfac cerințele populației mult mai bine ca și postașii ciubucari.
Însă distribuirea pensiilor, a ajutoarelor sociale, a diverselor sume de colectat pentru adminstrative trebuie să revină şi să rămână doar sarcina POSTEI ROMÂNE.

EȘTI ANUNȚAT CU SURLE ȘI TRÂMBIȚE CĂ GUVERNUL PSD A DAT SUME FORFETARE LA PENSIONARII "NETREBNICI" CE AU COTIZAT ZECI DE ANI LA FONDURI AJUNSE LA INTERLOPI CE PRETIND CĂ PRODUC PROIECTE DE FEZABILITĂȚI. TOTUȘI CÂND MERGI SĂ RIDICI PENSIA SAU ALTE SUME FUNCȚIONARUL POȘTEI ZICE CĂ NU ARE BANII NECESARI.
De ce nu are POSTA română bani_ Pentru că fiecare Primărie are casierie, ANAF ul are mii de casieri, iar în ţară sunt mii de instituirii paralele ce colectează banii de la populație. Băncile nu mai încasează şi nici nu livrează monedă naționala sau europeană. Aparate sofisticate BANCOMATELE a eliminat din sistemele bancare zeci de mii de angajați. În târa vecină europeană toate colectele şi toți banii ajung în POSTA care nu refuză şi nu amână nici plată și nici încasare. Poșta avea Licee și chiar secții în instituții superioare care pregăteau cadrele de nădejde uneori chiar informatori ai fostei SECURITĂȚI.
AZI POŞTA ESTE DOAR O CENUSÎREASĂ A ECONOMIEI NAŢIONALE EXPULZATĂ DIN ECONOMIA NAŢIONALĂ DIN RAŢIONAMENTE ANTIROMÂNEŞTI.
DOMNULE PRIM MINISTRU CIOLACU PUNE POŞTA LA LOCUL EI ! DĂ-I CE-I TREBUIE ŞI CERE-I CE VREI.