LA ŞCOALA NR 10 DIN SIGHET PROFESORUL DE EDUCAŢIE FIZICĂ FACE NAVETA DIN BAIA MARE

După știrea națională cu școala sub bagheta minunată a directoarei cu un profesor stil loverboy, ne ajung noi vești.
Aşa cum spuneam directorii de școli generale finanțate exclusiv din bani noștri au privatizat învățământul. Angajările se fac doar pe pile cunoștințe și relații. Sunt preferați profesorii pensionați de zeci de ani în locul celor tineri, care trebuie să treacă prin furci caudine DEFINITIVAT, MASTERE,GRADE,TITULARIZARE ȘI CHIAR DOCTORAT CA SĂ OCUPE POSTURILE PENTRU CARE SE PREGĂTESC 20 DE ANI.

Deunăzi am cunoscut un profesor de educație fizică ce face naveta din Baia Mare la Sighet să predea la scoală Noricăi Mărgineanu (deci nu mai există școala numărul 10) , de trei ori pe săptămână , chiar dacă ilustra directoare este la rândul ei titularizată ca profesoară de educație fizică cu studiile plătite tot din banii școlii că de la părinti a primit doar un liceu pedagogic ce se făcea gratuit pe acele vremuri.
Cum necum domnul profesor navetist se pare că a fost coleg de facultate târzie cu NORICA și dacă în Baia Mare și împrejurimi nu se găsesc posturi de educație fizică E BINE ȘI LA SIGHET. Școala de azi este o vacă de muls pentru directori ŞI PENTRU INSPECTORII ABSOLUT INUTILI,chiar dacă greva i-a avantajat pe preoții(DESIGUR CĂ NICI UN POPĂ DIDACTIC SAU MILITAR NU A FOST PARTICIPANT LA GREVA PROFESORILOR DIN VARA TRECUTĂ) care predau religie prin școli și mai ales preotesele grase ce se dau de ceasul morții să predea în școli ce altă dată se făcea în biserică.
DIRECTORUL DE SCOALĂ CHIAR DACĂ ARE UN CONSILIU DE ADMINISTRAȚIE, CONTABIL, SECRETAR, ADEVĂRATE SLUGI CE NU DE PUȚINE ORI FAC ȘI CURĂȚENIE ÎN CASA DIRECTORULUI.(ACESTA PREDĂ FOARTE PUȚIN DAR IA O PĂLĂRIE DE BANI PENTRU CEEA CE AR TREBUI SĂ FACĂ NU PENTRU CE FACE.) ȘI TOTUȘI DE CE NU POATE PREDA DIRECTORUL EDUCAȚIE FIZICĂ ÎN ȘCOALA ÎN CARE ESTE TITULAR?
După grevă li s-a promis profesorilor un card de 1500 de roni care pot fi folosiți pentru dezvoltarea cariei și achiziționarea de noi tehnologii exclusiv pentru învățământ. NUMAI CĂ ACESTE CARDURI NU SUNT ALIMENTATE CU BANI CI DOAR CU PROMISIUNI. PROFESORII DE LA ȚARĂ SE FAC DE RÂS ÎN MAGAZINELE MENȚIONATE CA DEDICATE ATUNCI CÂND VOR SĂ PLĂTEASCĂ BUNURILE ACHIZIȚIONATE ȘI CARDURILE ACTIVATE NU DECONTEAZĂ DIN CONT NICI UN BAN.
HALAL SOCIAL DEMOCRAȚIE CIOLACULE!