KAPOSVAR POLGÁRMESTERE, KERESZTÉNY MODELL ÉS KULTURÁLIS ELIT

Az ország szélén, egy tarka emberekkel teli kisváros csodálatos kormányzásnak örvend, de mindenekelőtt szeretettel és tisztelettel teli azok javát, akik az ország dombos vidékét választották.

KAPOSVAR POLGÁRMESTERE, KERESZTÉNY MODELL ÉS KULTURÁLIS ELIT
Az ország szélén, egy tarka emberekkel teli kisváros csodálatos kormányzásnak örvend, de mindenekelőtt szeretettel és tisztelettel teli azok javát, akik az ország dombos vidékét választották. Az a tény, hogy ez a polgármester tisztelte ISTEN FIÁNAK ÉS A KERESZTÉNYSÉG ÉS VÉGRE AZ EGÉSZ EMBERISÉG MEGVÁLTÓJÁNAK SZÜLETÉSÉT, több mint dicséretes. Az ízléses és nagyon kifejező díszítések, amelyek az igazi ünnepre és annak céljára emlékeztetnek, a polgármester civilizációhoz, hagyományokhoz, de különösen a HEGUMEN KERESZTÉNYSÉGhez való tartozását bizonyítják. Ha a karácsonyi díszek híres fővárosában, BUDAPESTEN az „őrült” a hamis gazdaság nevében megalázta a lámpafüzért és megalázta a keresztény hagyományt, ami valójában a nem keresztényeknek is elégtételt adott, akkor még mindig vannak emberek a Az adminisztráció európai gombjai, akik örömet, jólétet és tiszteletet okoznak azoknak, akik megválasztják és fenntartják hatalmukat.
Az embernek lenni bátorság egyre ritkább, és az emberi lény elpusztítását akarók iránti engedelmesség megfertőzi a jó RENDet.
AZ ÚJ ÉV SZELLÉJÉRE, A HARMADIK EZRED VÉGÉN CSAK AZ ERŐT ÉS ERŐT KÍVÁNJUK, HOGY AZOKNAK, AKIK ÖRÖMET SZÁMÍTJÁK TARTSAI, FOLYTATHATJUK A JÓLÉTI MUNKÁT ÉS AZ EGÉSZ KÖRNYEZETBEN.