GURA ŞI DANTURA NU MAI SUNT PĂRȚI ALE ORGANISMULUI TOTAL UNITAR?

CORPUL OMENESC ESTE COMPUS DIN SISTEME: NERVOS,CIRCULATOR,LIMFATIC,RESPIRATOR, ENDOCRIN, DIGESTIV CU ORGANE COMPONENTE CARE AU DAT MEDICINEI SPECIALITĂȚI CARE SUNT RECUNOSCUTE ÎN LEGILE SĂNĂTĂȚII ȘI PROTECȚIEI SOCIALE. SĂNĂTATEA POPORULUI ROMÂN ESTE DATĂ DE SUMA SĂNĂTĂȚII INDIVIZILOR CE PLĂTESC TAXE ȘI IMPOZITE BAȘCA CIUBUCURILE PENTRU A SE PĂSTRA SĂNĂTOȘI ,PENTRU A PUTEA MUNCI ȘI PLĂTI TAXELE EXORBITANTE CĂTRE CASELE DE ASIGURĂRI, CE LA RÂNDUL LOR DECONTEAZĂ CONSULTAȚIILE ŞI TRATAMENTELE VICTIMELOR SOCIALE, DENUMIȚI SIMPLU PACIENŢI.

BOLILE MILENIULUI III, SUNT TOT MAI DURE ȘI SOFISTICATE SUNT STUDIATE , CERCETATE ȘI UNEORI PRELUNGITE PENTRU CA MEDICII,INDUSTRIA FARMACEUTICĂ SĂ RUPĂ HĂLCI IMENSE DIN HOITUL BUGETULUI NAȚIONAL OFERIT CA ALTERNATIVĂ LA SISTEMUL MEDICAL DIN SĂNĂTATE.
Niciodată nu a fost mai scumpă spitalizarea și medicația ca și-n zilele noastre.
Niciodată nu s-a murit atât de mult și de des din cauze banale ce se tratau simplu și eficient în secolul trecut.(apendicită, amigdalită, cezariană,sau chiar o banală extracție dentară)
Despre bolile letale, numite cancer, și cele psihiatrice ce înghit tone de sânge uman și miliarde de lei nu mai facem vorbire.
Subiectul de azi este STOMATOLOGIA.
Dacă toate bolile organelor corpului uman sunt tratate cu fonduri de la asigurările sociale, naționale și internaționale,
STOMA = GURA ESTE DISCRIMINATĂ.
Altfel zis, dacă ai gura bolnavă, (NU MAI AI IN GURĂ DINŢI ŞI MĂSELE) suma pe care ţi-o cere dentistul că nu mai putem să-l numim stomatolog, depășește uneori prețul unui apartament sau al unei maşimi de lux, având în vedere că această specialitate se decontează din buzunarele celor care nu mai cuvântă împotriva abuzurilor de nici un fel asupra lor fiind vaccinați cu SECURITATEA ŞI METODELE EI, în comunism și cu ASTRA SENECA ÎN PSEUDODEMOCRAȚIA POST REVOLUȚIONARĂ NUMITĂ CAPITALISM.
După Revoluția din 1989 ,în cei peste 30 de ani, cabinetele stomatologice,păcănelele, bisericile și casele de rugăciune s-au însutit în pofida spitalelor, teatrelor,caselor sau palatelor de cultură, a școlilor și spitalelor performante.Au dispărut până și spitalele veterinare, în foste saloane (grajduri) de observație s-au deschis clase de liceu . (vezi fostul spital veterinar din Sighetu-Marmației devenit Liceul privat numit pompos POP de Băseşti)
Zeci de mii de spații de locuit au devenit cabinete stomatologice unde fel de fel de felceri de altădată smulg dinții din gură pacienților propunându-le implantul de mii de euro în locul unui dinte sănătos tratabil.
Stomatologii DE AZI și-au tras clinici multidisciplinare, au averi exorbitante și sunt pline iahturile de croaziere de lux cu ei tot anul. Firește că sunt blindați de colegiul medicilor dentiști condus de pedofili și violatori.
ASTFEL GURA ŞI DINȚII OAMENILOR SUNT ORGANE DISCRIMINATE CE NU SUNT DELOC SUBVENȚIONATE ÎN TRATAMENTE ȘI PROTEZĂRI. LEGIUITORII,PARLAMENTARII NU AU APLECARE SPRE ASTFEL DE PROBLEME SOCIALE CHIAR DACĂ AU SIGLA SOCIAL DEMOCRATĂ TATUATĂ PE FRUNTEA ÎNGUSTĂ. VASILE TIVADAR de TIODAR