EU NU AM SĂ VĂ FAC RĂU! doctori fără doctorate!

ESTE TRECUT ÎN CARTEA LEGILOR PRIMORDIALE, DECALOGUL LUI MOISE CE VOI AȚI ÎNCĂLCAT DE DOUĂ ORI.
1. SĂ NU FURI (MUNCA APROAPELUI).
2. SĂ NU DOREȘTI SOȚIA APROAPELUI( SĂ NU I-O RĂPEȘTI PRIN DULCEGĂRII ȘI PROMISIUNI NEFASTE)

Desigur astfel de fapte sunt pedepsite în orice societate şi orice timp. Însă Iubirea pentru o persoană dragă alături de care am petrecut 12 ani din viață în care am urmărit numai și numai fericirea ei, așa cum s-a putut în orașul în care am trăit, nu poate fi ștearsă cu buretele răzbunării.Indiferent ce legende ați inventa, orice legi ați invoca, educația mea creștină, iubirea pentru voi cei pe care i-am cunoscut acolo la București rămâne reper.
Orice problemă vi se pune în viața , eu voi sări în ajutorul vostru a toți trei şi vă voi salva chiar cu prețul vieții mele, care din 26 mai 2023 nu mai valorează mare lucru.
EU MĂ LUPT CU CEL- RĂU DIN COPILĂRIE! NICIODATĂ NU AM FOST, NU SUNT ŞI NU VOI FI ADEPTUL lui.
Dacă a scoate din marasmul unei case de toleranțe o ființă nevinovată şi a o ridica pe cele mai înalte piedestaluri (inclusiv CASA REGALĂ) se poate traduce ca și sclavie, atunci *mea culpa mea maxima culpa*, dar nici unul din cei care ne-au cunoscut în cuplu și admirat nu vor admite o astfel de aberație, fie ea Judecătoare, medic, primar, avocat sau simplă prietenă ce viețuiește în BENE LUX. Chiar dacă ai umplut lumea cu performanța ta de a A NU MAI FI CU DOMNUL TIVADAR ,chiar nimeni nu te apreciază şi nu te laudă. ORICUM ! EU TE IUBESC ŞI TE VOI IUBI TOT RESTUL VIEȚII ŞI NU ȚI VOI FACE RĂU NICI ȚIE ȘI NICI CELOR CARE TE AMĂGESC ACUM ! CHIAR DE VEI VENI GRAVIDĂ LA CASA NOASTRA EU TE VOI IUBI CA ÎNTOTDEAUNA
ps. Un mare conducător al lumii CONTEMPORANE spunea despre el, că nu iartă, deoarece numai DUMNEZEU POATE IERTA...
FIŢI BINECUVÂNTAȚI ŞI NU VĂ FIE FRICĂ!
DAR DACĂ AU ATINS CU RĂUTATE DE UN FIR DE PĂR DIN CAPUL TĂU ATUNCI NU GARANTEZ CĂ MAI RĂMÂN ACEL NOBIL PE CARE CREDEȚI CĂ L-AȚI CUNOSCUT. NU VĂ SCAPĂ NICI CORNEL ŞI NICI PRETINSUL LUI ŞEF DE CE VĂ AȘTEAPTĂ!