DENISA TĂNASE MIREASA ANULUI !

Surorile RALUCA ȘI DENISA TĂNASE din BAMBY, AU CUCERIT SIGHETUL ȘI SIGHETENII CU PIESA LOR CELEBRĂ, ținându-se de mână în spectacolele și turneele naționale. însoțite de mici de părinții iubitori, Nelu Tănase și soția, fetele au urcat treaptă cu treaptă muntele celebrității nefiind scutite de răutățile lumii.

Azi am citit că mezina trupei BAMBY,
DENISA TĂNASE SI-A PUS PIROSTRIILE ÎN FRANȚA LA NISA.
Fericitul mire este un om de afaceri destul de bogat ca să-și permită viață familială cu o vedetă. Raluca Tănase, fiica cea mare a trupei, a avut un destin mai spumos în relația cu un fotbalist, un oarecare Mitea, care firește nu o putea gândi pe VEDETĂ altfel decât pot gândi fotbaliștii, sau antrenorii sportului rege, respectiv impresarii lor.
Excentrice dar cu mult bun simț, întotdeauna sexy, dar decent îmbrăcate, fetele din trupa Bambi veneau anual la GALELE TINERETULUI SIGHETEAN, care erau organizate în prima decada a lunii septembrie. Acestea țineau trei zile și trei nopți ca și nunțile din basmele împărătești.
ERAU ADUSE CELEBRITĂȚI DIN LUMEA MUZICALA ÎNSĂ NICIODATĂ MANELIȘTI! Astfel amintim ,BAMBI, TREI SUD-EST, ANDRA, SELENA, PUYA,MIHAIELA MIHAI.
Cu un repertoriu asortat și bine ancorat în tradițiile și folclorul național, fetele electrizau miile de spectatori, ce se bucurau de eveniment, fiind aplaudate minute în șir frenetic. Tatăl lor Nelu Tănase, fost pilot s-a reprofilat de dragul fetelor în impresar, iar mama lor regizoare la televiziunea română a pus știință ei și gusturile în cariera muzicală a copilelor, atât de talentate, care pe scenă se completau grațios.
Show bizz-ul nu este patima mea sau o altfel de atracție despre senzațional, dar modul serios în care își respectau cuvântul dat și prestațiile artistice mult mai bogate decât cele convenite, adus respectul față de trupe. Desigur domnul Nelu Tănase a devenit prieten al Sighetului și chiar al Maramureșului, aducând fetele sale pe scene de majorat în comuna Strâmtura, în Vișeul de Sus și de mai multe ori în Sighetu- Marmației.
Iată că Denisa va deveni în curând mamă ,(știre rezultată din declarația ei) iar cuplu nou va înainta pe alte culmi decât cele muzicii.
În numele celor care s-au bucurat în Maramureș de spectacolul lor inedit de fiecare dată le urăm multă fericire și COPII MULȚI ȘI FRUMOȘI!