CONJUCTIVITA SE IA. ! SE VINDECĂ MAI GREU DECÂT ÎMI ÎNCHIPUIAM

Eu am primit-o cadou de ziua mea. Nu știam de ce obosesc la condus și nici de ce noaptea nu mai eram sigur pe mine la condus. La un moment dat s-a declanșat erupția și ochii mei curați au devenit injectați și mai apoi purulenți. Durerea era atroce și nu reușeam să o seduc cu nici un remediu cunoscut și accesibil noaptea în casă.

SERVICIILE DE OFTAMOLOGIE ŞI DE STOMATOLOGIE NU PREA AU CĂUTARE ÎN URGENŢĂ AŞA CĂ A TREBUIT SĂ AŞTEPT ZORII ZILEI ŞI DESCHISUL UNUI CABINET PRIVAT DE OFTAMOLOGIE.
Norocul a dat peste mine când am realizat că pe strada Şcolii din Baia Mare s-a deschis OPTIVISION un cabinet privat al renumitei oftalmolog ce mai viețuiește în Baia Mare vestita dr. Maria TRUŞ. Ajuns cu suferință la domnia sa m-a luat ca urgența, deci ca prioritate și în nici un minut aveam rețeta cu panaceul ce avea să mi curme durerea și apoi să -mi redea acuitatea vizuală. Pe lângă tratamentele banale ale bolilor de ochi acolo așteptau multe persoane să le fie redată vederea cu ajutorul ochelarilor rămași la mare căutare și acum în mileniul III, când se poate înlocui cristalinul şi se pot corecta celule cu bastonaş de pe retină. În chiasma optică se lucrează de multă vreme dacă receptorul vizual este apt de a transmite sinapsa bună spre acea zonă din Sistemul Nervos Central unde se formează imaginile.Pe CORTEX , undeva în zona occipitală se numeşte CHIASMA OPTICĂ şi prin ea vedem tot ce este înconjurător dintr+un anumit spectru şi lungimi de undă, minunatele culori şi pasteluri.
Frumuseţea lucrurilor şi a mediului înconjurător este de fapt un efect fizico-biochimic iar organul optic vinovat este numit simplu ochi şi se pretează la diverse ajustări şi chiar înlocuiri a unor părţi componente fragile numit CRISTALIN. Din cornee şi până la retină mecanismele optice perfecte suferă ameliorări şi diverse tratamente uneori neconvenţionale.
Dăruirea oftalmologului este desăvârşită biblic de Însuşi FIUL LUI DUMNEZEU ISUS NAZARINEANUL REGELE IUDEILOR care a vindecat ORBUL DIN NAŞTERE cu un medicament făcut din tină şi salivă, redându-i capacitatea de a vedea .