CHEM ÎN JUDECATĂ PENTRU DISCRIMINARE RELIGIOASĂ ORGANIZAȚIA MARTORILOR YEHOVA

FETELE ȘI FEMEILE APARȚINÂND SECTEI RELIGIOASE MARTORILOR LUI IEHOVA LE ESTE INTERZIS SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ CU NE MEMBRI AI CULTULUI SAU CU AȘA ZIȘII DIN LUME!
CEI CARE NU RESPECTĂ ACEASTĂ INDICAȚIE SUNT EXCLUȘI DIN ORGANIZAȚII NUMITE POMPOS CONGREGAȚII ȘI SUPUȘI UNOR UMILINȚE ȘI PERSECUȚII DE NEDESCRIS. ASTFEL CEI CARE SE CĂSĂTORESC SAU RELAȚII INTIME ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE SUNT PUŞI LA ZIDUL INFAMIEI CARE AJUNG PRIN PRESIUNI PSIHICE LA DIVORŢ ŞI DISTRUGEREA RELAŢIILOR FAMILIARE DE CĂTRE BĂTRÂNII ORGANIZAŢIEI( CITEŞTE, UN ALTFEL DE BULIBAŞA RELIGIOASĂ)

PRIETENA MEA, PERSOANĂ TITRATĂ, TRECUTĂ DE 45 DE ANI, CE ÎNCHIRIASE PRACTIC O CAMERĂ DIN APARTAMENTUL MEU DIN BAIA MARE PRIMEA DES TELEFOANE ŞI MESAJE AMENINȚĂTOARE DIN PARTEA UNUI AȘA NUMIT BĂTRÂN DE CONGREGAȚIE numitul ZBONA IOAN DIN OCNA ŞUGATAG,CU ADRESA ÎN SAT Berbești COMUNA GIULEŞTI) DEOARECE EI NU PUTEAU CONCEPE CĂ DOI OAMENI CHIAR ȘI DE SEX DIFERIT PUTEAU CONVIEȚUI FĂRĂ INTIMITĂȚI SUB ACELAȘI ACOPERIȘ. ACEST ACTIVIST GEN KUKLUXKLAN genera bârfele umilitoare și chiar trimitea martori să o urmărească pe această femeie procedând la distrugerea bunurilor sale și amenințându-le viața celor dragi ei.
Desigur că vacanța profesorilor este mai lungă ca și un concediu de salahor sau interlop membru al martorilor și aceștia nu au accepta lipsa martorei botezate de peste 10 ani din viața lor egoistă și exclusivistă, cotizația, sau anacronica zeciuială era considerabilă având în vedere că dascălilor li s-a mărit leafa în urma grevei generale. De asemeni faptul că prietena mea era necăsătorită chiar și vârsta matură, le dădeau speranța că o vor moșteni ei martorii pentru că ei cunosc presiunile psihice contestate de multi conducători de stat ca aparținând acestei secte mult interzisă datorită falsei lor traduceri a BIBLIEI de unde ei se alimentează cu versete meșteșugit măsluite în favoarea lor. Chiar dacă studiul bibliei lor falsificate și tradusă voit eronat durase doar trei ani, au reușit să îndoctrineze doctoranda în matematici și timp de 10 ani ea să se ofere cu trup și suflet şi mai ales cu fonduri financiare serioase grupului tiranizat de acel berbeştean speculant în numele credinței așa numiților MARTORI A LUI IEHOVA, termen impropriu deoarece martorii sunt componente efemere în procese judiciare și nicidecum elemente religioase care pot confirma sau infirma o acțiune divină,ei neavând aceste drept conferit nicăieri în UNIVERS.
Cu texte pervertite şi traduceri pline de neologisme anacronice şI explicații absolut iraționale, SPĂLATUL PE CREIER NAZIST este mic copil faţă de tezele şi ideologia anti mondială A INUTILILOR ȘI TOXICILOR IEHOVIŞTI predicând existența suficientă a doar 144.000 de pământeni necesari lui IEHOVA pentru a guverna PĂMÂNTUL, iar celorlalți neiehovişti fiind sublimați de ARMAGHEDON.