Certificatul VERDE ESTE O BLASFEMIE LA ADRESA VIEȚII! Ar trebui să se numească CERTIFICATUL NEGRU!

Certificatul verde îi discriminează pe daltoniști! Ar trebui să se numească CERTIFICATUL NEGRU Daltoniștii sunt persoane care nu disting diferența dintre culoarea ROȘIE și VERDE.
Certificatul (?) verde discriminează ? sau este intenționat botezat astfel pentru a crea dihonie și confuzie pentru o categorie largă de oameni. CEI CU DALTONISM ! Desigur există suferinzii de ACROMATOPSIE sunt și mai grav afectați deoarece nu disting nici o culoare ci doar nuanțele de ALB și NEGRU.

CHIAR DACĂ NU AVEM GUVERN, am rămas în schimb cu ordonanțe strâmbe respectate de cârciumari care de frica poliției scanează de pe telefoanele clienților dovada că sunt sau nu vaccinați. Apoi discriminează pe față și fără nici un drept accesul în spații publice și la serviciile HORECA. Din moment ce plătim taxe și impozite raportate la servicii și produse cine și cum își permite să tâlhărească intimitatea fiecăruia scormonindu-i în boli și stadii de vindecare.
Culmea că salariații HORECA nu sunt obligați să se vaccineze sau să facă dovada ce o solicită clienților pentru a fi serviți. Adică cei care te servesc pot să fie purtători de așa zisă PANDEMIE, iar TU cel care plătești serviciile și consumația și mai asiguri taxe, impozite, profit și plusvaloarea capitalistă, dar tot tu ești cel suspectat de infecție chiar dacă vaccinații sunt de sute de ori mai pandemici decât cei mai mulți care refuză să se supună ordinelor suicidante prin așa zisele vaccinuri.
Bolile actuale au diverse fațete, sunt cunoscute sau asociate cu anumite anomalii cunoscute. dar așa cum spuneau înțelepții grecilor , EXISTĂ DOAR BOLNAVI NU ȘI BOLI!
UNITĂȚILE CARE DISCRIMINEAZĂ CLIENȚII TREBUIESC OCOLITE. ÎN BAIA MARE ALCĂTUIM LISTA UNITĂȚILOR CARE SE SUPUN ORDINELOR ȘI NU LEGILOR PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL.